Kantine RID de Liemers

Werken bij de RID

RID de Liemers is een organisatie van rond de 29 medewerkers die zich dagelijks inzetten om de gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar te ondersteunen op het gebied van ICT en inkoop. Wil jij bij ons komen werken?

De RID is in 2011 opgericht als shared service center door de Liemerse gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar. De organisatie bestaat uit drie verschillende teams; informatievoorziening, automatisering en inkoop. Samen zorgen wij ervoor dat de +/- 800 medewerkers in de gemeenten en aangesloten organisaties hun 83.000 inwoners goed kunnen bedienen.

Als je bij de RID komt werken, zal je in dienst komen van de Samenwerking de Liemers (SDL). Naast de RID, maakt ook de regionale sociale dienst (RSD) deel uit van deze samenwerking. Concreet betekent dit dat je salaris wordt ingedeeld op basis van de salarisschalen voor gemeenten. Ook krijg je de beschikking over een individueel keuzebudget; dit is 17,05% van het jaarsalaris. Dit keuzebudget kun je inzetten voor het kopen van extra verlof, het aanschaffen van een nieuwe fiets of je kunt dit budget laten uitbetalen.

Werken bij de RID

De RID is een organisatie waar hard wordt gewerkt, maar waar ook zeker tijd en ruimte is voor een praatje. (Werk)plezier en gezelligheid staat hoog in ons vaandel. De leuke uitjes en borrels die worden georganiseerd dragen hieraan bij.

De sfeer is informeel en we hebben aandacht voor elkaar. Kenmerkend voor ons is vooral de manier waarop we altijd klaar staan voor elkaar. Samen werken we aan de toekomst en bieden we ruimte aan elkaars ontwikkeling en eigen initiatief.

Daarnaast zijn we erg flexibel in onze manier van werken. De deur van ons kantoor staat altijd open, maar er zijn ook voldoende mogelijkheden om bij de gemeenten aan te schuiven of thuis te werken. We staan in nauw contact met de gemeenten en zijn altijd bezig om deze verbinding te versterken.

Vacatures

Vacatures worden op www.werkeningelderland.nlexterne-link-icoon geplaatst. Dit is de vacature website van de regio Arnhem. Ede, Nijmegen waarop ook mensen buiten de regio kunnen solliciteren