safety-emergency iconCertificaat Samenwerking de Liemers vervangen

De huidige certificaten van Samenwerking de Liemers zullen verlopen op 12 oktober 2023. Ter vervanging zullen er op 18 september en 2 oktober nieuwe certificaten worden geïmplementeerd. Dit kan implicaties hebben voor uw connectie met onze diensten. Een gedetailleerde e-mail hierover werd verstuurd op 7 september 2023.

18 september - Testomgeving

Op maandag 18 september om 10:00 uur wordt het nieuwe certificaat voor services-test.riddeliemers.nl geactiveerd. Dit betreft enkel onze testomgeving.
Download het certificaat voor de testomgeving

2 oktober - Productieomgeving

Op maandag 2 oktober om 10:00 uur wordt het certificaat voor services.riddeliemers.nl in gebruik genomen, betreffende onze productieomgeving.
Download het certificaat voor de productieomgeving

Advies:

Overleg met uw systeembeheerder of leverancier over de noodzaak het certificaat te updaten. De nieuwe certificaten zijn onderdeel van de diensten waarover wij u eerder hebben geïnformeerd. Afhankelijk van uw systeeminrichting kan vervanging noodzakelijk zijn.

Certificaat Hiërarchie:

Wij valideren uw certificaat op basis van de hiërarchie van de betreffende Private Root (bijvoorbeeld, CA - G1). Hierdoor blijven bestaande connecties intact, zelfs bij certificaatwissels. We raden u aan dezelfde hiërarchie te hanteren. Als u nu specifieke certificaten vertrouwt zonder deze hiërarchie, dient u het certificaat in uw systeem mogelijk te vervangen.

Heeft u vragen?

Onze Servicedesk staat voor u klaar. Bel ons op (088) 62 33 999, beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur.